Toimitusehdot

Yleiset käyttösäännöt, toimitus-, maksu- ja palautusehdot sekä vastuu

Sivusto: www.karhi.fi

Asiakas: Oikeustoimikelpoinen henkilö, joka laatii sivustolla tilauksen.
Myyjä: Sivustolla sijaitseva verkkokauppa.
Tilaus: Sivuston verkkokaupassa valitun tavaran asianmukaisesti laadittu osto- ja myyntisopimus, jonka mukaan asiakas maksaa ja myyjä toimittaa tavaran osoitettuun osoitteeseen.
Tavara: Tuote, joka on tarkoitettu myytäväksi sivustolla sijaitsevassa verkkokaupassa.

1. Yleiset säännöt 
1.1. Tilaamalla tuotteita verkkokaupan välityksellä, hyväksyy asiakas myyntiehdot (jäljempänä ehdot), jotka esitetään jäljempänä.
1.2. Kyseiset ehdot ja sivustolla esitetyt tavaratiedot ovat julkisia tarjouksia.
1.3. Myyjä pidättää itsellään oikeuden tehdä muutoksia kyseisissä ehdoissa. Tästä johtuen on asiakkaan seurattava säännöllisesti muutoksia ehdoissa.
1.4. Tilausta laatiessaan on asiakas velvollinen tutustumaan yleisiin käyttösääntöihin, maksu-, toimitus-ja palautusehtoihin ja vahvistamaan suostumuksensa niihin sille varatulla kentällä. Mikäli asiakas ei hyväksy sääntöjä, tilauksen laatiminen ei ole mahdollista.

2. Rekisteröinti sivustolla
2.1. Tilauksen laatimiseksi voi asiakas rekisteröityä sivustolla.
2.2. Myyjä ei vastaa asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä antamien tietojen paikkansapitävyydestä ja oikeellisuudesta.
2.3. Asiakas sitoutuu olemaan paljastamatta kolmansille osapuolille rekisteröitymisen käyttäjätunnusta ja salasanaa. Mikäli asiakkaalla on syytä epäillä käyttäjätunnuksen ja salasanan turvallisuutta, tai mikäli ilmenee vaara, että niitä voivat käyttää kolmannet osapuolet, tulee asiakkaan välittömästi ilmoittaa asiasta myyjälle, lähettämällä sähköpostiviestin asiakaspalveluosastolle.

3. Tilauksen laatiminen 
3.1. Asiakas laatii tilauksen sivuston verkkokaupassa itsenäisesti.
3.2. Tilausta laatiessaan asiakkaan on ilmoitettava seuraavat tiedot: 
3.2.1. Etu- ja sukunimi
3.2.2. Tarkka postiosoite
3.2.3. Sähköpostiosoite
3.2.4. Puhelinnumero
3.3. Tilaus katsotaan laadituksi ja se astuu voimaan maksun täysmittaisen suorittamisen jälkeen.
3.4. Kaikilla sivuston tuotteita käsittelevillä teksteillä on tiedottava merkitys. Mikäli asiakkaalla on kysyttävää tavaran ominaisuuksista ja teknisistä yksityiskohdista, voi hän ennen tilauksen laatimista kääntyä sähköpostitse myyjän puoleen.
3.5. Mikäli myyjän varastolla ei ole asiakkaan tilaamaa tavaraa (muun muassa myyjästä riippumattomista syistä), voi myyjä peruuttaa tilauksen ilmoittamalla siitä asiakkaalle lähettämällä sähköpostin tilauksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.
3.6. Tilauksen peruuntuessa myyjä palauttaa asiakkaalle tavarasta maksetun summan samalla tavalla kuten asiakas on sen suorittanut myyjälle.

4. Toimitus
4.1. Myyjä toimittaa tavaran tilauksessa ilmoitettuun osoitteeseen 1-8 arkipäivän kuluessa maksun suorittamisesta.
4.2. Myyjä on velvollinen tekemään kaikkensa, lyhentääkseen toimitusaikaa.
4.3. Tavaran vahingoittumisen tai tuhoutumisen riski siirtyy asiakkaalle tavaran vastaanottoasiakirjojen allekirjoittamisen hetkenä. Mikäli tavaran luovutusta ei tapahdu, myyjä korvaa asiakkaalle tavaran arvon saatuaan toimituspalvelulta vahvistuksen tilauksessa esitetyn tavaran katoamisesta.

5. Tilauksen maksaminen
5.1. Tavaran hinta on ilmoitettu sivustolla. Mikäli asiakkaan tilaaman tavaran hinta on väärä, tiedottaa myyjä siitä asiakasta ja ehdottaa, asiakaan joko vahvistavan tilauksen oikean hinnan tai peruuttavan tilauksen. Mikäli myyjä ei pysty tavoittamaan asiakasta, tilaus peruuntuu. Myyjä palauttaa asiakkaalle tavarasta maksetun summan.
5.2. Myyjä voi muuttaa tavaran hintaa sivustolla oman harkintansa mukaan.
5.3. Tavarasta maksamisen tapa näkyy sivuston tilauksen yhteydessä.
5.4. Myyjällä on oikeus antaa asiakkaalle alennusta ja soveltaa bonus-järjestelmää. Myyjä voi muuttaa alennusten ja bonusten määriä ja soveltamisedellytyksiä oman harkintansa mukaan.
5.5. Myyjällä on oikeus antaa alennuksia jonkin maksutavan tai toimitusmenetelmän edistämiseksi. Tällöin myyjä voi rajoittaa alennusten voimassaoloaikaa.

6. Tavaran palauttaminen 
6.1 Tavaran palautus on mahdollista, mikäli:
6.1.1. Myyjän lähettämä tavara ei ole laadukas.
6.1.2. Myyjän lähettämä tavara ei sovellu asennukseen.
6.1.3. Myyjän lähettämä tavara ei vastaa sivustolla esitettyä ominaisuuksien kuvausta.
6.1.4. Myyjän lähettämän tavaran asennus ja käyttö voi vahingoittaa asiakasta tai kolmansia osapuolia.
6.2. Palauttaminen ei ole mahdollista, mikäli:
6.2.1. Asiakas ei ole käyttänyt tavaraa asianmukaisesti siihen käyttötarkoitukseen mihin se on tarkoitettu.
6.2.2. Tavaraa on käytetty, se on likainen, lommoilla, naarmuuntunut tai siinä on muita vikoja.
6.2.3. Tavaran ulkonäkö, käyttöominaisuudet tai alkuperäispakkaus on vahingoittunut.
6.3. Tavaran palautuksen tapahtuessa myyjä palauttaa asiakkaalle tavarasta maksetun summan samalla tavalla kuten asiakas on sen suorittanut myyjälle.
6.4. Postikulut tavaran palauttamisesta maksaa asiakas.
6.5. Myyjällä on oikeus kieltäytyä tavaran takaisin ottamisesta tai sen korvaamisesta, mikäli tavaraa on käytetty, se ei ole alkuperäisessä pakkauksessa tai alkuperäispakkaus on vakavasti vahingoittunut, suojakalvo (sellaisen olemassa ollessa) on revennyt, tavaran turvasinetti tai -kilpi on rikottu, tavarassa on selviä käytön jälkiä - naarmuja, rasvatahroja, likaa ym. vikoja.

7. Vastuu
7.1. Myyjä ei vastaa sivustolta tilattujen tavaroiden väärinkäytöstä aiheutuneista vahingoista.
7.2 Myyjä sitoutuu pitämään salassa asiakkaalta saadut tiedot.

8. Takuu
Kaikilla osillamme on valmistajan myöntämä takuu, joka koskee materiaali- ja valmistusvirheitä. Takuu ei siis korvaa normaalia kulumista, eikä virheellisestä asennuksesta johtuvia vahinkoja. Myöskään viritysosilla ei ole takuuta! Postimyynnissä lähete toimii takuutodistuksena. Emme vastaa shopin mahdollisesti sisältämien virheellisyyksien johdosta aiheutuvista vahingoista. Varmista osien sopivuus ennen asennusta.

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
T:mi Karhi
Jakarintie 445
0720 Jakari

Rekisterin nimi
T:mi Karhi:n verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Asiakaspalvelu
Tilauksien toimitus asiakkaalle

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan nimi
Osoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Tiedot tilauksista

Tietolähde
Asiakkaan itsensä, rekisteröidyttäessä antamat tiedot

Tietojen luovutus
Asiakasrekisterin tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Rekisterin suojaus
Asiakasrekisteri on ATK-muodossa ja salasanalla suojattu. Rekisteriä käyttävät asiakaspalvelussa tai myynnissä työskentelevät tmi Karhi:n työntekijät. Asiakas voi tarkistaa omat tietonsa kirjautumalla palveluun omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Omien tietojen tarkistus
Asiakas pääsee milloin tahansa tarkistamaan omat tietonsa kirjautumalla palveluun s-postiosoitteella ja salasanalla. Täältä voit tarkistaa omat tietosi ja katsoa tilaushistoriaasi.